invisible

Palvelu 12-25-vuotiaille, joiden kotikunta on jokin näistä:

  Espoo       Järvenpää
  Helsinki      Kauniainen
  Hyvinkää   Kirkkonummi

  Kerava       Tuusula
  Mäntsälä    Vantaa
  Pornainen   Vihti

Kysymyksiin vastaavat näiden kuntien nuorisotyöntekijät. 
Ylettergreen
NE-banneri-200x100

Jos oma asuinkuntasi ei löydy yllämainituista, niin voit etsiä oman kuntasi palvelua täältä:

fraga-logo

VAPAA-AIKA


 
  Elokuvaan? lapsinäyttelijäksi
22.07.2012 21:26:11
suvi

On unelmani. Niin minulla on ongelma haluan lapsinäyttelijäksi elokuvaan mutta meille ei tule esim. Hesaria. Vaan pelkkä länsiväylä. Eli on hankalaa etsiä lehdistä hakuja. Netissä en saa maksaa mitään liittymis maksuja joten roolituspalvelu ei käy. Onko nyt menossa joitain koekuvauksia? Onko niitä tulossa? Jos on kertoisitko? Oon nimittäin superhuono netti sivujen koluaja. No jos koekuvaukseen ajattelee mennä niin miten? Pitääkö kuvata joku filmi ja lähdttää se? No miten? Vaiko mennä paikanpäälle ja esittää joitain, mutta mitä? Tarvitsenko jotain erityistä mukaan? Tämä on siis unelmani! Autathan?


 
 
 
 
  RE: Elokuvaan? lapsinäyttelijäksi
24.07.2012 17:16:20
Hyvinkään nuorisopalvelut/ Outi

Hei ”suvi” ja kiva, että kirjoitit tänne Pulmakulmaan!

Haluaisit lapsinäyttelijäksi ja kysyt onko tulossa joitakin koekuvauksia ja miten niihin pääsee. Mainitsemasi Roolituspalvelu on Suomen suurin casting-toimisto, joka kuvaa kerran kuukaudessa näyttelijöitä ja harrastajia esiintyjärekisteriinsä. Kerrot, ettet saa maksaa netissä mitään liittymismaksuja, mikä onkin järkevä päätös vanhemmiltasi, ja Roolituspalvelun rekisteriin liittyminenhän tosiaan maksaa 10 euroa. Ehkä voisit kuitenkin saada vanhemmiltasi luvan liittymiseen, jos kertoisit, mistä on kyse ja katsoisitte vaikka yhdessä läpi heidän nettisivujaan? Kehottaisin sinua muutenkin keskustelemaan vanhempiesi kanssa perusteellisesti haaveistasi ja suunnitelmistasi niiden toteuttamiseksi, sillä olet vielä niin nuori, ettet voi joka tapauksessa liittyä rekisteriin tai tehdä muitakaan sopimuksia ilman vanhempiesi läsnäoloa ja suostumusta. Tarvitset todennäköisesti heidän apuaan myös esimerkiksi kulkemisiin, mainitsemasi esittelyvideon tekoon ja koekuvauksiin valmistautumiseen.

Harrastatko tällä hetkellä näyttelemistä? Jos et, niin kannattaa miettiä myös sen aloittamista, sillä sitä kautta saat paljon arvokasta kokemusta, pääset tekemään sitä, mistä tykkäät ja luot samalla suhteita alan ihmisiin, mistä varmasti on myös hyötyä unelmasi toteuttamisessa.

Näyttelijän ammatti kiinnostaa monia ja siihen liittyviä kysymyksiä tulee Pulmakulmaan usein. Laitan tähän sinulle linkin muutamaan muuhun vastaukseen, joista uskoisin myös olevan sinulle apua.

http://www.nuoret.info/Ke...D=32731

http://www.nuoret.info/Ke...D=17987

http://www.nuoret.info/Ke...D=20266

Oikein mukavaa kesän jatkoa sinulle ja onnea unelmasi tavoitteluun!


 
 
 

Haku kohdistuu vain sille alueelle jota ollaan selailemassa.Hormoniviiva ilman raskautta
11.02.2016 19:14:41


huulikoru ottaminen
11.02.2016 18:36:21


Masennus apua äkkiä..
11.02.2016 18:14:04